OPIS DOGODKA


GET. KEEP. LEAD. Future 4.0 meetup.

7. marec 2019, ob 15:00 /Poslovna stavba Imparo, Ljubljana Vič
 
Kako naj ustanovitelji start-upov ali korporacije, ki iščejo mlado kri, na zahtevnem in konkurenčnem trgu dela najdejo in zadržijo najboljše talente? Savna, namizni nogomet, teambuilding na Kanarskih otokih? Je to danes dovolj? Žal ne! Ko so ljudje že v podjetju, se kopja najpogosteje začnjejo lomiti pri vodenju in odnosih. Vas zanima, kako se s tem soočajo najboljši? Podjetniki in managerji, ki vedo, da so časi nadzora, ukazov in korenčka ter palice mimo? Tisti, ki spoštujejo svoje sodelavce ter se zavedajo, da ljudje radi delajo, so pri svojem delu motivirani in dejansko želijo prispevati k uspešnosti podjetja?
 
Po odmevni prvi izvedbi konference Future 4.0 novembra lani bomo sezono v letu 2019 odprli s Future 4.0 meetup-om, ki bo obarvan kadrovsko. Kako pritegniti, zadržati in voditi nadarjene posameznike ter ekipe, bodo vprašanja, ki si jih bomo zastavili na letošnjem prvem druženju start-upov in korporacij, ki so na kakršenkoli način povezani z industrijo 4.0. Hkrati pa vas z velikim veseljem obveščamo, da bomo pred drugo izvedbo konferenco Future 4.0, ki bo na sporedu 20. in 21. novembra 2019, organizirali še dve tovrstni srečanji.
 
Več informacij o prvem letošnjem Future 4.0 meetup-u:
 
Kdaj
Četrtek, 7. marec 2019, od 15h do 18h
 
Kje
Ljubljana Vič, Poslovna stavba Imparo, Cesta v Gorice 34B, vhod B, 1. nadstropje, prostori Kolektorja
 
Parkiranje
Parkirišče Dolgi most 
 
Javni prevoz
Mestni avtobus št. 6 (končna postaja) + 5 minut hoje do poslovne stavbe Imparo
 
Število mest
50
 
Prijava in vstopnice
Obvezna je prijava do zapolnitve prostih mest. Dogodek je brezplačen.
 
Vabljeni
  • korporacije, ki sodelujejo s start-upi: Kolektor, Gorenje, BSH Hišni aparati, Esotech, Plastika Skaza, SAP, Premogovnik Velenje, Pošta Slovenije, Pipistrel, Iskratel, Zavarovalnica Sava, Dewesoft, Danfoss, Atlantic Grupa idr.
  • start-upi: udeleženci konference Future 4.0 in ostali člani slovenske start-up skupnosti
 
Program

Zakaj in kako najboljše talente išče Kolektor Digital? | 20 min
  • dr. Marko Thaler, vodja Kolektor Labs       
  • Mateja Lavrič, direktorica Kolektor Ventures
Paradigma sodobnega vodenja po načelih Managementa 3.0 | 40 minut
  • Voranc Kutnik, soustanovitelj CorpoHub
Kdor zna, zna! | 60 minut
  • pogovor z Andražem Logarjem, direktorjem in soustanoviteljem 3fs, ki zna tudi najbolj obetavnim talentom zagotoviti privlačno delovno okolje in jih zadržati v Sloveniji 

Mreženje ob pivu & pizzi | 60 minut
 
 
 
---
 
O konferenci in meetupih Future 4.0
 
Konferenco Future 4.0, posvečeno povezovanju start-upov in korporacij ter izmenjavi dobrih praks na področju inoviranja za industrijo 4.0, je novembra lani prvič organizirala in izvedla ekipa velenjskega SAŠA inkubatorja. Da smo v Sloveniji pridobili tovrsten dogodek, pa sta zaslužna tudi dva slovenska industrijska velikana – velenjsko Gorenje in idrijski Kolektor in ter ostali zasebni in javni partnerji, ki so udeležencem omogočili vsebinsko bogato dvodnevno konferenčno izkušnjo.
 
Konferenca Future 4.0 bo svoje poslanstvo nadaljevala v okviru tako imenovanih Future 4.0 ”meetup-ov”. Gre za neformalna srečanja oz. druženje skupnosti s področja industrije 4.0, na katere pa bodo vabljeni tudi ostali člani slovenske start-up skupnosti, ki želijo spoznavati dobre prakse in izmenjavati izkušnje iz različnih področij poslovanja visokotehnoloških podjetij – kadrovanja, vodenja, intelektualne lastnine, produktnega razvoja, uporabniške izkušnje, prodaje, marketinga ipd. 

 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Ana Anžej
SAŠA inkubator
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v SAŠA podjetniško sredino in dogajanje?
Hitro, prijavi se na Start:up Velenje e-mail listo!